Hut 4 Boshut Lichtenberg

 

Hut 4 Boshut Lichtenberg

 

In het buurtschap de Lichtenberg aan de rand van de Holterberg staat boshut Lichtenberg. Deze schuilhut met ruime vijver is half ingegraven en staat op een zeer rustige plek langs een weiland. Door het open landschap aan de ene kant en aan de andere kant het bos is de variatie van vogels erg groot. De hut is voorzien van spiegelglas waardoor je in alle rust vogels kunt observeren en fotograferen zonder ze te storen. Vogels komen zeer dichtbij tot op 1 meter voor de hut. De setting is opgesteld voor lenzen van 300 tot 500mm op een fullframe camera.

Neem je eigen statief mee, er is geen vensterbank of plek voor een rijstzak.

Vogels die er gezien zijn tot 28 juni 2018 zijn: Fitis, Merel, Zanglijster, Gaai, Bonte vliegenvanger, Grauwe vliegenvanger, Roodborstje, Pimpelmees, Koolmees, Boomkruiper, Houtduif, Zwartkop, Staartmees, Tuinfluiter, Winterkoninkje, Vink, Woelmuis, Appelvink, Heggenmus, Kuifmees, Grote bonte specht, Groenling, Sperwer,  Putter,  Boomklever,  Boompieper,  Grote lijster,   Gekraagde roodstaart,  Glanskop,  Goudhaantje,  Witte kwikstaart,  Groene specht

Ook deze hut heeft net als de andere hutten elektriciteit en in de winter een kacheltje.

Het is ongeveer 300 meter lopen door het bos van auto tot hut.

 

Kosten verhuur van de hut per dag zijn:  €80,-  per dag ongeacht hoeveel personen, in boshut Lichtenberg is plek van 1 t/m 3 personen.

Foto’s gemaakt vanuit deze boshut

Maak hieronder uw reservering voor  boshut Lichtenberg.
Wacht op de bevestiging, dit kan even duren.
Bij de bevestiging krijgt u informatie en gegevens. Houd uw map ongewenste mail/spammap in de gaten, het wil nog wel eens gebeuren dat daar de informatie in terecht komt.

Er is een whatsappgroep waar annuleringen gemeld worden, stuur uw 06 nummer via het contactformulier en u krijgt een melding als er een hut vrijkomt. 

Oranje\rood is aangevraagd\gereserveerd, groen is vrij

Let op, de agenda loopt tot precies een jaar vooruit, planningen buiten de agenda kunnen niet gemaakt worden.

Annuleren van een hutbezoek

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Gereserveerd
 
-
In behandeling

Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Bevestig E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Aantal personen*:

Sinds kort is er een betalingssysteem (ideal) , klik op de knop Send hierboven en wacht op de betaalpagina. Uw reservering is definitief na betaling.