Tuinhut

Tuinhut

Zolang er Corona-virus maatregelen van toepassing zijn, mogen er niet meer dan 2 personen in de hut.

Verdere regels wat betreft hygiëne, staan beschreven in de hut.

Er zijn desinfecterende middelen aanwezig.

 

Veel vogelfoto’s van mij zijn gemaakt vanuit een vogelhut, die goed verscholen achter in onze tuin staat. Het licht en de achtergronden vanuit deze hut zijn bijzonder. De hut is verwarmd en voorzien van 4,5  meter breed spiegelglas waardoor de vogels je niet kunnen zien. Heel het jaar door wordt er gevoerd en is het een drukte van belang. De hut is geschikt voor mindervaliden (informeer eerst) en wordt van september t/m juli verhuurd.  Augustus is de tuinhut gesloten. Alles staat ingesteld voor lenzen met een bereik  van 200 t/m 400mm op een 1.6x of 1,5x cropcamera.

tuinhut-_panorama1

Vogels die er op dit moment (22-9-2016)  gezien kunnen worden zijn: ijsvogel, sperwer, groenling, grote bonte specht, groene specht, winterkoning, koolmees, pimpelmees, heggenmus, turkse tortels, gaai, vink, merel, roodborst, ekster, houtduif, gele kwikstaart, tjiftjaf, zwartkop, boomklever, putter,  huismussen, buizerd,  blauwe reiger en eekhoorntjes

Bij deze hut is een toilet aanwezig.

De tuinhut staat in Rijssen, een plaats in Twente, Overijssel.

Kosten verhuur van deze verwarmde hut per dag zijn:  €75,-  per dag ongeacht hoeveel personen, bij de tuinhut is er plek van 1 t/m 4 personen.

 Er is ook een workshop vogelfotografie vanuit een schuilhut

 

Foto’s gemaakt vanuit deze hut tuinhutfoto’s

Maak hieronder uw reservering voor de tuinhut.
Wacht op de bevestiging, dit kan even duren.
Bij de bevestiging krijgt u informatie en gegevens. Houd uw map ongewenste mail/spammap in de gaten, het wil nog wel eens gebeuren dat daar de informatie in terecht komt.

Er is een whatsappgroep waar annuleringen gemeld worden, stuur uw 06 nummer via het contactformulier en u krijgt een melding als er een hut vrijkomt.

 De tuinhut wordt op zondag niet verhuurd.

 Oranje\rood is aangevraagd\gereserveerd.

De tuinhut wordt in augustus 2021 niet verhuurd.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gereserveerd

Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Bevestig E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Aantal personen*: