Hut 1 Tuinhut

Hut 1 Tuinhut

 

Veel vogelfoto’s van mij zijn gemaakt vanuit een vogelhut, die goed verscholen achter in onze tuin staat. Het licht en de achtergronden vanuit deze hut zijn bijzonder. De hut is verwarmd en voorzien van 4,5  meter breed spiegelglas waardoor de vogels je niet kunnen zien. Heel het jaar door wordt er gevoerd en is het een drukte van belang. De hut is geschikt voor mindervaliden (informeer eerst) en wordt van september t/m juli verhuurd.  Augustus is de tuinhut gesloten. Alles staat ingesteld voor lenzen met een bereik  van 200 t/m 400mm op een 1.6x of 1,5x cropcamera.

Neem je eigen statief mee, er is geen vensterbank of plek voor een rijstzak.


tuinhut-_panorama1

Vogels die er op dit moment (22-9-2016)  gezien kunnen worden zijn: ijsvogel, sperwer, groenling, grote bonte specht, groene specht, winterkoning, koolmees, pimpelmees, heggenmus, turkse tortels, gaai, vink, merel, roodborst, ekster, houtduif, gele kwikstaart, tjiftjaf, zwartkop, boomklever, putter,  huismussen, buizerd,  blauwe reiger en eekhoorntjes Boek deze hut niet alleen voor de ijsvogels, ze zijn er veel maar ook wel eens niet.

Bij deze hut is een toilet aanwezig.

De tuinhut staat in Rijssen, een plaats in Twente, Overijssel.

Kosten verhuur van deze verwarmde hut per dag zijn:  €95,-  per dag ongeacht hoeveel personen, bij de tuinhut is er plek van 1 t/m 3 personen.

 

Foto’s gemaakt vanuit deze hut tuinhutfoto’s

Maak hieronder uw reservering voor de tuinhut.
Wacht op de bevestiging, dit kan even duren.
Bij de bevestiging krijgt u informatie en gegevens. Houd uw map ongewenste mail/spammap in de gaten, het wil nog wel eens gebeuren dat daar de informatie in terecht komt.

Er is een whatsappgroep waar annuleringen gemeld worden, stuur uw 06 nummer via het contactformulier en u krijgt een melding als er een hut vrijkomt.

 De tuinhut wordt op zondag niet verhuurd.

Oranje\rood is aangevraagd\gereserveerd, groen is vrij

De tuinhut wordt in augustus niet verhuurd.

De agenda loopt tot precies een jaar vooruit, planningen buiten de agenda kunnen niet gemaakt worden.

Annuleren van een hutbezoek

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Gereserveerd
 
-
In behandeling

Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Bevestig E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Aantal personen*:

Sinds kort is er een betalingssysteem (ideal) , klik op de knop Send hierboven en wacht op de betaalpagina. Uw reservering is definitief na betaling.