Hut 6 Tuinhut 2

 

 

Hut 6 Tuinhut 2

 

Deze hut is beperkt beschikbaar

 

Naast de inmiddels geliefde oude tuinhut is er een tweede hut. De hut is in de grond gegraven en geeft een mooi uitzicht over de grote vijver. Bij deze hut is ook net als bij tuinhut 1 een ijsvogelduik setting gemaakt.

Alles staat ingesteld voor lenzen met een bereik  van 200 t/m 400mm op een 1.6x of 1,5x cropcamera. Voor een fullframe camera is 300 t/m 500mm een mooi bereik.

Neem je eigen statief mee, er is geen vensterbank of plek voor een rijstzak.

Soorten die er gezien zijn; ijsvogel, sperwer, groenling, grote bonte specht, groene specht, winterkoning, koolmees, pimpelmees, heggenmus, turkse tortels, gaai, vink, merel, roodborst, ekster, houtduif, gele kwikstaart, tjiftjaf, zwartkop, boomklever, putter,  huismussen, buizerd, blauwe reiger en eekhoorntjes.

Boek deze hut niet alleen voor de ijsvogels, ze zijn er veel maar ook wel eens niet.

Foto’s gemaakt vanuit tuinhut 2

Bij deze hut is een toilet aanwezig.

De tuinhut staat in Rijssen, een plaats in Overijssel.

Kosten verhuur van deze verwarmde hut per dag zijn:  €95,-  per dag ongeacht hoeveel personen, bij deze tuinhut is er plek voor 1 t/m 3 personen.

Deze hut is niet geschikt voor mindervaliden, hiervoor kunt u beter tuinhut 1 kiezen.

Maak hieronder uw reservering voor de tuinhut.
Wacht op de bevestiging, dit kan even duren.
Bij de bevestiging krijgt u informatie en gegevens. Houd uw map ongewenste mail/spammap in de gaten, het wil nog wel eens gebeuren dat daar de informatie in terecht komt.

Deze hut wordt paar maand verhuurd, Vrije dagen komen in een Whatsappgroep voorbij, u kunt zich hier voor aanmelden via het contactformulier, vergeet niet uw mobiele nummer te vermelden.

 

Oranje\rood is aangevraagd\gereserveerd, groen is vrij

Planningen buiten de agenda kunnen niet gemaakt worden.

Annuleren van een hutbezoek

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Gereserveerd
 
-
In behandeling

Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Bevestig E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Aantal personen*:

Sinds kort is er een betalingssysteem (ideal) , klik op de knop Send hierboven en wacht op de betaalpagina. Uw reservering is definitief na betaling.