Hut 3 Vogelhut Espelo

Hut 3 Vogelhut Espelo

 

Vogelhut Espelo ligt in het buurtschap Espelo, dichtbij Holten. Deze vogelkijkhut staat in een lange strook bos aan de westkant van de Sallandse Heuvelrug. Het is een gemengd bos met naald en loofbomen. De hut is ingegraven waardoor je vanuit een mooi laag standpunt kunt fotograferen. Voor de hut ligt een ondiepe vijver waar vogels kunnen drinken en badderen. De setting is zo gemaakt dat je vanuit alle hoeken foto’s kunt maken met een mooie achtergrond. Doordat de hut voorzien is van spiegelglas wordt verstoring zo goed als voorkomen, je kunt bijvoorbeeld een badderende sperwer in alle rust, uitgebreid fotograferen zonder dat hij bij de eerste klik opvliegt.

Neem je eigen statief mee, er is geen vensterbank of plek voor een rijstzak..

 

De hut wordt verwarmd met een elektrisch kacheltje.  

                                        

Kosten verhuur van de hut per dag zijn:   €80,-  per dag ongeacht hoeveel personen, in vogelhut Espelo is plek van 1 t/m 3 personen.

Foto’s gemaakt vanuit vogelhut Espelo

 

Maak hieronder uw reservering voor  vogelhut Espelo.
Wacht op de bevestiging, dit kan even duren.
Bij de bevestiging krijgt u informatie en gegevens. Houd uw map ongewenste mail/spammap in de gaten, het wil nog wel eens gebeuren dat daar de informatie in terecht komt.

Er is een whatsappgroep waar annuleringen gemeld worden, stuur uw 06 nummer via het contactformulier en u krijgt een melding als er een hut vrijkomt. 

 

Oranje\rood is aangevraagd\gereserveerd, groen is vrij

Let op, de agenda loopt tot precies een jaar vooruit,

planningen buiten de agenda kunnen niet gemaakt worden.

, Annuleren van een hutbezoek

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Gereserveerd
 
-
In behandeling

Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Bevestig E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Aantal personen*:

Sinds kort is er een betalingssysteem (ideal) , klik op de knop Send hierboven en wacht op de betaalpagina. Uw reservering is definitief na betaling.