Vogelhut Espelo

Vogelhut Espelo

Zolang er Corona-virus maatregelen van toepassing zijn, mogen er niet meer dan 2 personen in de hut.

Verdere regels wat betreft hygiëne, staan beschreven in de hut.

Er zijn desinfecterende middelen aanwezig.

Vogelhut Espelo ligt in het buurtschap Espelo, dichtbij Holten. Deze vogelkijkhut staat in een lange strook bos aan de westkant van de Sallandse Heuvelrug. Het is een gemengd bos met naald en loofbomen. De hut is ingegraven waardoor je vanuit een mooi laag standpunt kunt fotograferen. Voor de hut ligt een ondiepe vijver waar vogels kunnen drinken en badderen. De setting is zo gemaakt dat je vanuit alle hoeken foto’s kunt maken met een mooie achtergrond. Doordat de hut voorzien is van spiegelglas wordt verstoring zo goed als voorkomen, je kunt bijvoorbeeld een badderende sperwer in alle rust, uitgebreid fotograferen zonder dat hij bij de eerste klik opvliegt.

 

De hut wordt verwarmd met een elektrisch kacheltje.  

                                        

Kosten verhuur van de hut per dag zijn:   €75,-  per dag ongeacht hoeveel personen, in vogelhut Espelo is plek van 1 t/m 4 personen. (prijsverandering is sinds 15-7-2019)

Foto’s gemaakt vanuit vogelhut Espelo

Heeft u nog niet eerder in een vogelhut gefotografeerd, dan is het mogelijk een workshop te volgen, waarin u leert met de juiste instellingen te fotograferen. Ook krijgt u handige tips om de mooiste foto’s te maken.  vogelfotografie vanuit een schuilhut 

Maak hieronder uw reservering voor  vogelhut Espelo.
Wacht op de bevestiging, dit kan even duren.
Bij de bevestiging krijgt u informatie en gegevens. Houd uw map ongewenste mail/spammap in de gaten, het wil nog wel eens gebeuren dat daar de informatie in terecht komt.

Er is een whatsappgroep waar annuleringen gemeld worden, stuur uw 06 nummer via het contactformulier en u krijgt een melding als er een hut vrijkomt. 

Zolang er Corona-virus maatregelen van pas zijn, mogen er niet meer dan 2 personen in de hut.

Oranje\rood is aangevraagd\gereserveerd, groen is vrij

Let op, de agenda loopt tot precies een jaar vooruit, planningen buiten de agenda kunnen niet gemaakt worden.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gereserveerd
 
- In behandeling

Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Bevestig E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Aantal personen*: